Boek: Als kanker je raakt

Bij Annemarie

Elk mens ervaart kanker op zijn of haar eigen manier, maar een groot aantal dingen is bij een ieder hetzelfde. Angst, moeite om het leven weer op te pakken. Als kanker je raakt deelt de ervaringen van patiënten, om te helpen bij die vragen die in het ziekenhuis minder bespreekbaar zijn.

Als kanker je raakt is niet het zoveelste boek over kanker, maar een zeldzaam en uniek boek.  Oncologen, een internist-hematoloog, geestelijk verzorger, anesthesioloog, psychologe, andragoog, theoloog en meer specialisten schrijven vanuit hun eigen ervaring met kanker(patiënten) en hun geloof. Het is heel sereen en indrukwekkend hoe openhartig zij vanuit hun eigen vakgebied en intens meelevend met de patiënt hun woorden gewogen hebben en hun visie verwoorden.

Troostboek

Zo is Als kanker je raakt een hulp- en troostboek als geen ander geworden. Het geeft een kijk in de harten van doctoren en patiënten. Iedereen schrijft over zijn of haar eigen vragen, beleving en moeiten.

‘Een troostrijk boek, dat patiënten en hun omgeving een goede weg wijst’

Auteurs

Rita Renema is geestelijk verzorger in een palliatief centrum. Arie van der Veer is predikant, tv- presentator en ex-voorzitter van de Evangelische Omroep. Samen richten ze de stichting Als kanker je raakt op

Als kanker je raakt is verkrijgbaar bij Bol.com

Wil je dit ook lezen?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer