Boek: Kut kanker!

Bij Annemarie

Voor de negende keer vecht ze tegen kanker: snowboardster Bibian Mentel. ‘De zwaarste periode in mijn leven’ noemt ze het. Lutske Bonsma interviewde haar en schreef naar aanleiding hiervan het boek Kut kanker! Door jou laat ik mijn leven niet verpesten!

Zevenvoudig olympisch kampioen Bibian Mentel is een knokker en een optimist, met een ijzersterke wil. Bibian: “Het enige wat ik kan doen is blijven genieten van het leven en zorgen dat mijn lichaam in optimale conditie is om de strijd aan te gaan. Dat doe ik door positief denken, sporten, gezond eten en genoeg slapen. Daarnaast is een combinatie van goede artsen en een flinke dosis geluk essentieel.”

Ben jij benieuwd hoe het Bibian lukt om na een beenamputatie en negen keer kanker van het leven te blijven genieten? Dan is het lezen van haar verhaal een must.

In Pal voor u magazine 7 vertelt Bibian Mentel over leven tussen hoop en vrees:

‘Ik laat kanker niet mijn leven beheersen. Ik kies ervoor om niet in de put te zitten’

Kut kanker! Door jou laat ik mijn leven niet verpesten! is verkrijgbaar via Bol.com

Wil je dit ook lezen?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer