Over Metzorgleven.nl

Bij admin
Over Metzorgleven.nl

Metzorgleven.nl is het online magazine over gezond omgaan met (ernstige) ziekte. 
Voor ervaringsdeskundige, naasten én zorgverleners.
Metzorgleven.nl is een initiatief van Uitgeverij Zezz.

Colofon Metzorgleven.nl
Concept en realisatie: Uitgeverij Zezz
Uitgever: Sandra Rijnen
Hoofdredactie: Annemarie van Bergen
Webredactie: Esther Mans

Wil je met ons samenwerken?   
Als ervaringsdeskundige is het mogelijk om in een blog te delen hoe je omgaat met ziekte in het dagelijks leven.
Ook bieden we organisaties, die een doelstelling hebben die aansluit bij Metzorgleven.nl, de mogelijkheid om een gesponsord artikel of nieuwsbrief te ontwikkelen. Neem voor de mogelijkheden contact op met Sandra Rijnen, via sandra@uitgeverijzezz.nl of 024-711 42 49.

Disclaimer
Voor alle links naar artikelen, blogs, websites, voor alle plaatjes en ingezonden artikelen geldt: wij maken de informatie toegankelijk en maken daarbij gebruik van betrouwbare informatie. We zijn echter in geen enkel opzicht verantwoordelijk voor de inhoud. Ook willen we benadrukken dat wij geen artsen of andere zorgverleners zijn, dus ook aan alle adviezen door ons of door derden gegeven zijn niet meer dan goed bedoelde adviezen en er kunnen ook op geen enkele manier rechten aan worden ontleend. Het is ten alle tijde raadzaam om een professional te raadplegen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer