De vitale ontspanning

Bij Annemarie

Werk je in de zorg en heb je door de druk en stress het gevoel de controle te verliezen? Op De Vitale Ontspanning staan korte, laagdrempelige meditatie- en yogaoefeningen om vitaal aan het werk te blijven.

Het online platform wordt dagelijks gevuld met oefeningen die ervoor zorgen dat de gevolgen van stress, zoals gevoelens van angst en slapeloosheid minder kans krijgen om de overhand te nemen.

Oefeningen

De oefeningen zijn ontwikkeld door gespecialiseerde meditatie- en yogadocenten – die kennis en ervaring hebben in ondersteuning van mensen werkzaam in stressvolle beroepen. De oefeningen zijn speciaal voor de zorg samengesteld, maar zijn ook een aanrader voor iedereen die vaak te maken heeft met stressvolle situaties.

Tip: Ontdek hier jouw ontspanningsmuziek >>

Van geleide audiomeditaties, yogafilmpjes en ademhalingsoefeningen tot self-care tips. De korte, laagdrempelige en effectieve oefeningen zorgen voor een energiek begin van de dienst, een pauze tussendoor en voor ontspanning na afloop van de werkdag.

Aanmelding op de site is niet nodig: de oefeningen zijn gratis toegankelijk en geschikt voor iedere vorm van ervaring. Doel is een adempauze geven, ontspannen en weer in het lijf komen.

Direct aan de slag? Ga naar www.devitaleontspanning.nl.

Wil je dit ook lezen?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer