Over Metzorgleven.nl

Bij admin
Over Metzorgleven.nl

Metzorgleven.nl gaat over leven met een (ernstige) ziekte en omgaan met zorg. Over al die psychische, sociale, communicatie-onderwerpen waar je dagelijks mee te maken hebt.  Met zorg leven helpt je gezond omgaan met ziekte en neemt je serieus.

Gezond omgaan met zorg en ziekte

Metzorgleven.nl is een initiatief van Sandra Rijnen en Annemarie van Bergen van Uitgeverij Zezz. Sandra en Annemarie maken al jarenlang boeken, bladen en websites over leven met (ernstige) ziekte en omgaan met zorg. Dit hebben ze gezien:

  • Of het nu gaat om emoties die het oproept, relaties die veranderen, wel of niet kunnen werken. Mensen die te maken hebben met een ernstige ziekte lopen tegen veel dezelfde dingen aan, ongeacht de aandoening.
  • Wat doet de ziekte met je? En met je omgeving? De psychosociale kant van ziek-zijn kleurt het dagelijks leven van degenen die ermee te maken krijgen.
  • Goede communicatie voor goede zorg. Communicatie zorgt voor wederzijds begrip en erkenning. Het brengt patiënten, naasten en zorgverleners dichter bij elkaar.

Door betrouwbare kennis en herkenbare ervaringen hierover te delen via Metzorgleven.nl beogen Sandra en Annemarie bij te dragen gezond omgaan met zorg en ziekte. Of je nu zelf een (ernstige) ziekte hebt, partner, familie of vriend bent of werkt in de zorg.

Met zorg leven bestaat uit een reeks boeken en het online magazine metzorgleven.nl. De uitgaven komen tot stand in nauwe samenwerking met betrokken, (ervarings)deskundige personen en organisaties.

Wil je met ons samenwerken?

Als ervaringsdeskundige is het mogelijk om in een blog te delen hoe je omgaat met ziekte in het dagelijks leven.
Ook bieden we organisaties, die een doelstelling hebben die aansluit bij Metzorgleven.nl, de mogelijkheid om een gesponsord artikel of nieuwsbrief te ontwikkelen. Neem voor de mogelijkheden contact op met Sandra Rijnen via dit contacformulier. Of mail naar sandra@uitgeverijzezz.nl of bel (024) 711 42 49.

Colofon Metzorgleven.nl

Concept en realisatie: Uitgeverij Zezz
Uitgever: Sandra Rijnen
Hoofdredactie: Annemarie van Bergen
Webredactie: Esther Mans

Disclaimer
Voor alle links naar artikelen, blogs, websites, voor alle plaatjes en ingezonden artikelen geldt: wij maken de informatie toegankelijk en maken daarbij gebruik van betrouwbare informatie. We zijn echter in geen enkel opzicht verantwoordelijk voor de inhoud. Ook willen we benadrukken dat wij geen artsen of andere zorgverleners zijn, dus ook aan alle adviezen door ons of door derden gegeven zijn niet meer dan goed bedoelde adviezen en er kunnen ook op geen enkele manier rechten aan worden ontleend. Het is ten alle tijde raadzaam om een professional te raadplegen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer