Magazine: Pal voor u 10

Bij Annemarie

Goed eten is goed zorgen? In het magazine Pal voor u 10 een uitgebreid dossier over voeding en eten, met tips van diëtisten Herma ten Have en Roos Klaver. Wat heb je nodig? Wat vind je lekker?

Verder in magazine Pal voor u 10

Ter gelegenheid van de 10e editie is het magazine vernieuwd en dikker dan ooit. Het uiterlijk is frisser, compacter en meer ingetogen. De inhoud van de jubileumeditie bevat o.a.:

  • Jochem van Gelder, ambassadeur van Energy4all: ‘Ook zieke kinderen moet je normaal behandelen’
  • GZ-pscholoog Emma Hafkamp over leven in onzekerheid
  • Huisarts Mirjam is nu zelf patiënt: ‘Ziek zijn betekent niet dat je niet meer van de bank komt’
  • Dit doet de fysio-, ergo- en muziektherapeut
  • Patiënt & partner: ‘Het voelde alsof we de doodstraf hadden gekregen’

Mede mogelijk gemaakt door

Magazine Pal voor u 10 wordt verspreid door de regionale Netwerken Palliatieve Zorg. Ze zijn mede-initiatiefnemer van Pal voor u en zorgen er achter de schermen voor dat je gebruik kunt maken van goede palliatieve zorg in de regio. Daarnaast is de jubileumeditie mede mogelijk gemaakt door AgoraVGVZcoalitie Van Betekenis tot het EindeZonMwVPTZ Nederland, Vegro en Multisleep.

Magazine Pal voor u 10 en andere uitgaven van Pal voor u zijn hier verkrijgbaar >>>

Over Pal voor u

Het landelijk platform Pal voor u geeft betrouwbare informatie over omgaan met ongeneeslijke ziekte en palliatieve zorg. De Pal voor u-uitgaven (magazinesthemaboekjeswilsverklaring) komen tot stand in nauwe samenwerking met veel betrokken, deskundige personen en organisaties.

Wil je dit ook lezen?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer