HomeWebwinkelZelfhulpboekenHoe kan ik nu verder?

Hoe kan ik nu verder?

15.00

De zin van het leven na groot verlies

‘Hoe kan ik nu verder? Levensvragen en zingeving bij ingrijpende gebeurtenissen’  helpt je als je leven overhoop ligt door een groot verlies. Het overlijden van een dierbare bijvoorbeeld of de diagnose van een ernstig ziekte. Het boek is gemaakt is samenwerking met geestelijk verzorgers. Hun expertise is verwerkt in de informatie, handvatten en tips over wat je zelf kunt doen om te leren leven met verlies. Ook lees je wat het verschil is met andere hulpverleners bij rouw en verlies. 

Hoe kan ik nu verder? informeert, inspireert, geeft handvatten en tips over levensvragen en zingeving voor mensen die te maken met een ingrijpende verlieservaring:

  • hoe verloopt het rouwproces (inclusief veelvoorkomende fabels over rouwen)?
  • wat geeft je leven zin?
  • hoe vind je een nieuw evenwicht?
  • wat kun je doen (voor een ander)?
  • welke hulp kun je krijgen?

Plus: persoonlijke verhalen die laten zien hoe de praktijk daadwerkelijk is.
Auteurs: Annemarie van Bergen en Theone Joostensz

De uitgave is gemaakt in samenwerking met VGVZ (Vereniging van Geestelijk Verzorgers) en Agora. Het voorwoord is geschreven door Robert Koorneef, directeur van VGVZ (Vereniging van Geestelijk Verzorgers)

Specificaties:

formaat: 130 x 210
pagina’s 84

 

Categorie:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer