HomeWebwinkelOver palliatieve zorgJe veerkracht vergroten (hulpgids)

Je veerkracht vergroten (hulpgids)

8.50

Veerkracht is de kracht om met veranderingen en tegenslag om te gaan. Als je ongeneeslijk ziek bent, helpt dit je voldoening uit het leven te halen, ondanks alle beperkingen. De een beschikt er van nature meer over dan de ander. Maar je veerkracht vergroten is iets dat we allemaal kunnen leren. In de hulpgids ‘Je veerkracht vergroten’, een speciale uitgave van Pal voor u, lees je hoe.

‘Je niet uit het veld laten slaan is een keuze’
Ervaringsdeskundigen Mirjam en Hans vertellen hoe zij dat doen: jezelf aanpassen aan nieuwe situaties en genieten van alles wat nog wel kan.‘

‘Voor mij is veerkracht het geloof in je eigen vermogen om het goede te doen’
Cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen vertelt openhartig over haar moeilijke jeugd en hoe ze mede dankzij haar veerkracht het geluk vond.

‘Veerkracht vergroten begint met vragen stellen aan jezelf’
Zingevingsdeskundige Erik Olsman, oncologiecoach Greet de Keuning en verpleegkundig expert palliatieve zorg Fokke Vreeken leggen uit hoe je je veerkracht kunt vergroten en daarmee je kwaliteit van leven.

Specificaties

formaat: 210 x 210 mm
pagina’s: 48

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer