HomeWebwinkelZelfhulpboekenIk vecht niet tegen kanker

Ik vecht niet tegen kanker

12.50

Help mee en steun WensAmbulance Brabant

Anne-Marie van Orsouw heeft uitgezaaide borstkanker. Daar blogt ze over op metzorgleven.nl. Haar blogs zijn nu gebundeld in het schrift ‘Ik vecht niet tegen kanker, maar vóór mijn horizon’. Het is Anne-Maries vurige wens om met deze benefietuitgave een flink geldbedrag in te zamelen voor WensAmbulance Brabant, die de laatste wens vervult van iemand die ernstig ziek is. “WensAmbulance Brabant maakt een van de laatste momenten van geluk mogelijk. Juist in coronatijd is dat erg waardevol. Dat is niet in woorden uit te drukken.”

De opbrengst van de benefietuitgave gaat naar WensAmbulance Brabant. De 150 vrijwilligers van WensAmbulance Brabant vervullen de laatste wens van ongeneeslijk zieke medemensen die dat niet meer op eigen kracht kunnen. Anne-Marie: “Ik merk dat steeds meer mensen zich realiseren hoe belangrijk het is om samen nog iets moois te beleven en niet eenzaam te sterven.”

Specificaties

formaat: 148 x 210
pagina’s: 48

 

Categorie:

Beschrijving

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer