HomeWebwinkelZelfhulpboekenVriendenboek voor ziekenbezoek

Vriendenboek voor ziekenbezoek

16.00

Het Vriendenboek voor ziekenbezoek zorgt voor een glimlach op een grijze dag of een warm steuntje in de rug bij een moeilijk moment. Waar kun je jou ’s nachts voor wakker maken of waar hebben jullie het hardst om gelachen? Een boekje vol onbetaalbare herinneringen en natuurlijk een extra reden voor vrienden om op ziekenbezoek te gaan.

Het Vriendenboek voor ziekenbezoek is een mooi geïllustreerd boek om in te vullen voor een zieke vriend(in), familielid of andere dierbare. De zieke geeft het boek aan degenen die op ziekenbezoek komen, zij vullen het in en geven het weer terug. Of geef een volledig ingevuld boek cadeau! Het zorgt voor een glimlach op een grijze dag of een warm steuntje in de rug bij een moeilijk moment. Een boekje vol onbetaalbare herinneringen en natuurlijk een extra reden voor vrienden om op ziekenbezoek te gaan. Ziek zijn is al lastig genoeg. Juist dan is het fijn om te weten dat je vrienden er voor je zijn.

Specificaties

formaat: 148 x 210
pagina’s: 124
luxe afwerking met goudfolie op de cover
goudkleurig leeslint

Categorie:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer