HomeWebwinkelOver palliatieve zorgZo denk ik erover (wilsverklaring)

Zo denk ik erover (wilsverklaring)

15.50

Mijn wilsverklaring voor zorg en behandeling in de toekomst

In  ‘Zo denk ik erover; mijn wilsverklaring voor zorg en behandeling in de toekomst’ zijn alle belangrijke keuzes overzichtelijk bij elkaar gebracht. Het boekje is breder dan de terminale fase, compact en praktisch. Dankzij de voorgedrukte antwoordmogelijkheden vergeet je geen belangrijke onderwerpen en kun je aankruisen wat bij je past. Je kunt drie wilsverklaringen invullen: zorgverklaring, niet-reanimeerverklaring en/of euthanasieverklaring. 

‘Dit boekje helpt je met informatie om je gedachten en wensen te ordenen en te bespreken. Ook kun je belangrijke zaken voor later (of eerder) vastleggen. Zonder zo’n hulpmiddel weet je niet goed waar te beginnen, dit geeft een concreet handvat. Ik heb het boekje besproken en ingevuld met mijn ernstig zieke vriendin. Daarna zijn we naar haar huisarts gegaan om de zorgverklaring in haar medisch dossier te laten opnemen, zodat bekend is wat ze wil. Het hielp mijn vriendin enorm (en mij ook).’ M.A.F. Wan via bol.com.

Specificaties

32 pagina’s
Vragen met aankruismogelijkheden
Notitiepagina’s voor persoonlijke notities
Na ondertekening te gebruiken als zorgverklaring

Deze wilsverklaring is eerder uitgegeven onder de titel Notities over het einde van mijn leven. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer