Boek: Hoe kan ik nu verder?

Bij Annemarie

Loop je vast na het overlijden van een geliefd persoon? Ben je uit balans, doordat je ernstig ziek bent geworden? Word je ouder en wil je je leven goed afronden nu het einde nadert? Je dierbare verliezen, je gezondheid verliezen, je leven verliezen. Iedereen maakt wel een keer zo’n groot verlies mee.

Waarom dit boek?

Het boek Hoe kan ik nu verder? De zin van het leven na een groot verlies helpt je als je leven hierdoor overhoop wordt gehaald. Het geeft handvatten en tips over wat je zelf kunt doen om een nieuwe balans te vinden. En het laat zien welke hulp je kunt inschakelen. Een geestelijk verzorger bijvoorbeeld, die is gespecialiseerd in zingeving.

Lees ook: Waarvoor kun je terecht bij een geestelijk verzorger?

Over Hoe kan ik nu verder? 

Hoe kan ik nu verder? informeert, inspireert, geeft handvatten en tips over zingeving en levensvragen voor mensen die te maken hebben met een groot verlies:

  • hoe verloopt het rouwproces (inclusief veelvoorkomende fabels over rouwen)?
  • wat geeft je leven zin?
  • hoe vind je een nieuw evenwicht?
  • wat kun je zelf doen?
  • welke hulp kun je krijgen?

Plus: persoonlijke verhalen die laten zien hoe de praktijk daadwerkelijk is.|
Auteurs: Annemarie van Bergen en Theone Joostensz

‘Ik begon te twijfelen aan de zin van het leven. Wat doe ik hier eigenlijk? Wie heeft me nodig?’ – Henny

Samen met

De uitgave is gemaakt in samenwerking met VGVZ (Vereniging van Geestelijk Verzorgers) en Agora. Het voorwoord is geschreven door Robert Koorneef, directeur van VGVZ (Vereniging van Geestelijk Verzorgers)

Hoe kan ik nu verder? De zin van het leven na een groot verlies? is verkrijgbaar in de webwinkel van Uitgeverij Zezz en op bol.com

Wil je dit ook lezen?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Accepteer Lees meer